Το ΔΣ του ΠΑΣΙΑΜΕΙ συναντιέται με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη

Το Δ.Σ. του ΠΑΣΙΑΜΕΙ θα συνανηθεί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κύριο Θεόδωρο Σκυλακάκη την Τρίτη 29 Ιουνίου, προκειμένου να συζητήσουν μέτρα για την Οικονομική Ενίσχυση των Ωδείων και των Μουσικών Σχολών.

Το Δ.Σ. του ΠΑΣΙΑΜΕΙ θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος Μιχάλης Πατσέας, ο Γενικός Γραμματέας Πέτρος Παριανός και το Μέλος Γιώργος Οικονόμου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε συνέχεια της απόφασης ΔΣ. 24 / 24-05-2021, της σχετικής επιστολής «Για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων Ωδείων & Μουσικών Σχολών» που εστάλη προς τους Οικονομικούς Υπουργούς την ίδια ημέρα, και δημοσιεύτηκε στην Ιστοσελίδα μας,  καθώς και της συνάντησης  με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, την οποίαν είχαν την Δευτέρα 14 Ιουνίου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΙΑΜΕΙ Μιχάλης Πατσέας και το Μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Οικονόμου.

Το ΠΑΣΙΑΜΕΙ αγωνίζεται με κάθε τρόπο για τα Ωδεία, τις Μουσικές Σχολές, τις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής, τους εργαζόμενους σε αυτά, τους σπουδαστές και τους απόφοιτους τους, αλλά και την Μουσική Παιδεία της Ελλάδας στο σύνολο της.