Διαδικτυακά μαθήματα μουσικής κατά την περίοδο του Κορωνοϊού

Απόφαση Δ.Σ. 4 / 19-03-2020

Το Δ.Σ. της ΠΑΣΙΑΜΕΙ συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, και αφού συζήτησε σχετικά με την δυνατότητα προσφοράς «Διαδικτυακών Μαθημάτων» από μέρους των Ωδείων και των Μουσικών Σχολών κατά την διάρκεια της διακοπής των μαθημάτων που επιβλήθηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση κατά την διάρκεια της κρίσης του Κορωνοϊού-19, αποφάσισε ομόφωνα να συστήσει τα εξής:

Επειδή η φύση των μουσικών μαθημάτων είναι ιδιαίτερη και απαιτεί τη φυσική παρουσία καθηγητή και μαθητή, ως Αναγνωρισμένα από το κράτος Ωδεία και Μουσικές Σχολές δεν προσφέρουμε «Διαδικτυακά μαθήματα».

Εναλλακτικά μπορούμε και προσφέρουμε αφιλοκερδώς, διάφορες μορφές Διαδικτυακής Μουσικής Απασχόλησης, με την συμπαράσταση των καθηγητών μας, στο μέτρο των δυνατοτήτων και της ειδικότητας του καθενός. Απαραίτητη προϋπόθεση η συναίνεση των σπουδαστών ή των κηδεμόνων τους, επισημαίνοντας τους με έμφαση ότι αυτά δεν είναι μαθήματα, και ότι τα μαθήματα θα αναπληρωθούν, όταν η πολιτεία το επιτρέψει, μόνο με την φυσική παρουσία καθηγητών και μαθητών, και μόνο στους κατάλληλους χώρους διδασκαλίας, των Ωδείων και των Μουσικών Σχολών.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                          Πατσέας Μιχάλης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:                 Παρασκευόπουλος Ανδρέας
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  Παριανός Πέτρος
ΤΑΜΙΑΣ:                                Μοντίνου Μαρία
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΗΜ. ΣΧ:   Τερτίπη Χριστίνα
ΜΕΛΟΣ:                                 Οικονόμου Γεώργιος
ΜΕΛΟΣ:                                 Λιγνός Τιμόθεος

[ Απόφαση Δ.Σ. ΠΑ.Σ.Ι.Α.Μ.Ε.Ι. : 4 / 19-3-2020 ]